Få det sidste farvel 

 

Vi er

Din bedemand

Som dine bedemænd sørger vi for den afsked, der ønskes

Vi sætter en ære i opfylde de særlige ønsker, der måtte være i forbindelse med dødsfald, så længe det følger de moralske og etiske regler.

Bedemand i Aalborg

Vi er en lokalforankret bedemand i Aalborg, som har et stort kendskab til området. Vi har derfor haft kontakt med de fleste kirker, blomsterhandlere, lokalmedier og meget mere. Som bedemænd arbejder vi ud fra principper om høj professionalitet, etik og tryghed. På den måde sikrer vi på bedste vis, at pårørende og bekendte får en så overskuelig periode som mulig. Der skal være tid til at være sammen med familie og bekendte i sorgen, så man på bedst mulige måde kan tage afsked. Som bedemænd er det vores fornemmeste opgave at give de pårørende den fornødne hjælp, som de har brug for. De fleste har allerede en idé om, hvordan forløbet skal foregå. Vi kommer dog gerne med gode råd, hvis dette ønskes.

Vi er din lokale bedemand i Aalborg, og vi går altid det ekstra skridt for vores kunder.

Begravelser, bisættelser og borgerlige ceremonier

I Østbyens Begravelsesforretning kan vi både være behjælpelige med begravelser, bisættelser i Aalborg samt borgerlige ceremonier, hvis familiemedlemmet eller den bekendte ikke var medlem i Folkekirken. Vi sammensætter hele forløbet i fællesskab, da der kan være stor forskel på, hvilke ønsker og præferencer de pårørende måtte have. Vi tager derudover gerne udgangspunkt i dokumenter om afdødes ønsker såsom ‘Min sidste vilje’ eller lignende.

Som bedemænd kan vi stå for stort set alle opgaver relateret til den givne afskedsform. Dette indebærer alt fra afhentning og iklædning af afdøde til kontakt til forskellige parter som blomsterhandleren, præsten og diverse aviser, hvis der ønskes en dødsannonce. Du har selv muligheden for at varetage mange af opgaverne, hvis det ønskes. Vi sammensætter hele forløbet i fællesskab, så du får en løsning, som stemmer overens med dine forventninger og ønsker.